MENIU
U Ž K A N D Ž I A I
LAZDYNO RIEŠUTŲ KREPŠELIS 12
Karamelizuota topinambų tyrė, piene virti topinambai, 36 mėn. brandintas „Džiugo“ sūris, purus deginto sviesto padažas
BULVIŲ LIZDELIS 14
Traškių bulvių tekstūra, sūdyta skumbrė, naminis kefyro sūrelis ir Rossini Juodieji ikrai Oscietra
SALIERŲ „TACO“ 12
Sūdytas šalvis, upėtakio ikrai, fermentuoti agurkai ir jalapenai, salierų šaknies tyrė, šalavijų emulsija
FILO TRAŠKUTIS SU MOLIŪGU 12
Šilkinė sviestinio moliūgo tyrė, muskatinio moliūgo tekstūra, moliūgų traškučiai ir juodintų lazdyno riešutų sausainiai
BARAVYKŲ VIRTINUKAI 15
Naminiai virtinukai įdaryti rudaisiais pievagrybiais, intensyvus grybų sultinys, baravykų aliejus
JAUTIENOS KAPOTINIS 14
45 d. brandinta jautiena, kepti valgomieji danteniai, grybų ponzu, rūkytas aliejus. Greta – ruginis traškutis ir juodintų česnakų emulsija
K A R Š T I E J I P A T I E K A L A I
KEPTA ANTIES KRŪTINĖLĖ 30
Sultinga antis, burokėlių ir obuolių šimtalapis, glazūruoti valgomi danteniai, baravykų emulsija, bruknių uogienė ir juodųjų serbentų padažas
SVIESTE LĖTAI VIRTA MENKĖ 28
Šilkinė tekstūra, saldžių svogūnų košė, lydekos ikrai, tamsaus alaus padažas ir muskato riešuto traškutis
D E S E R T A I
ŠALTALANKIŲ TARTALETĖ 11
Trapi tartaletė su šaltalankių įdaru, morkų ir šaltalankių šerbetu, svarainių sirupu glazūruotos morkos ir pasukų padažu
OBUOLIŲ SPURGOS 12
Traškiai minkšta pasukų tešla, cinamono cukrus, kreminis obuolių įdaras, lauro lapų ledai ir subtilus lauro lapų aliejus