MENIU

U Ž K A N D Ž I A I

LAZDYNO RIEŠUTŲ KREPŠELIS          12
Karamelizuota topinambų tyrė, piene virti topinambai, 36 mėn. brandintas „Džiugo“ sūris, purus deginto sviesto padažas

BULVIŲ LIZDELIS          14
Traškių bulvių tekstūra, sūdyta skumbrė, naminis kefyro sūrelis ir Rossini Juodieji ikrai Oscietra

SALIERŲ „TACO“          12
Sūdytas šalvis, upėtakio ikrai, fermentuoti agurkai ir jalapenai, salierų šaknies tyrė, šalavijų emulsija

FILO TRAŠKUTIS SU MOLIŪGU          12
Šilkinė sviestinio moliūgo tyrė, muskatinio moliūgo tekstūra, moliūgų traškučiai ir juodintų lazdyno riešutų sausainiai

BARAVYKŲ VIRTINUKAI          15
Naminiai virtinukai įdaryti rudaisiais pievagrybiais, intensyvus grybų sultinys, baravykų aliejus

JAUTIENOS KAPOTINIS          14
45 d. brandinta jautiena, kepti valgomieji danteniai, grybų ponzu, rūkytas aliejus. Greta – ruginis traškutis ir juodintų česnakų emulsija

K A R Š T I E J I   P A T I E K A L A I

KEPTA ANTIES KRŪTINĖLĖ          30
Sultinga antis, burokėlių ir obuolių šimtalapis, glazūruoti valgomi danteniai, baravykų emulsija, bruknių uogienė ir juodųjų serbentų padažas

SVIESTE LĖTAI VIRTA MENKĖ          28
Šilkinė tekstūra, saldžių svogūnų košė, lydekos ikrai, tamsaus alaus padažas ir muskato riešuto traškutis

D E S E R T A I

ŠALTALANKIŲ TARTALETĖ          11
Trapi tartaletė su šaltalankių įdaru, morkų ir šaltalankių šerbetu, svarainių sirupu glazūruotos morkos ir pasukų padažu

OBUOLIŲ SPURGOS          12
Traškiai minkšta pasukų tešla, cinamono cukrus, kreminis obuolių įdaras, lauro lapų ledai ir subtilus lauro lapų aliejus