MENIU

U Ž K A N D Ž I A I

TOPINAMBŲ KREPŠELIS          12
Karamelizuota topinambų tyrė, piene virti topinambai, 36 mėn. brandintas „Džiugo“ sūris, purus deginto sviesto padažas – viskas telpa lazdyno riešutų krepšelyje.

PYRAGĖLIAI          14
Kmynais ir miežių salyklu sodrinta tešla, karamelizuotų svogūnų kremas bei ilgai troškintos jaučių uodegos.

SALIERŲ „TACO“          12
Sūdytas upėtakis, upėtakio ikrai, fermentuoti agurkai ir jalapenai, salierų šaknies tyrė, šalavijų emulsija.

ŽAGARĖLIAI          14
Laiškinio česnako žagarėlis, kapotos šukutės, laiškinio česnako majonezas, marinuota kaliaropė ir lydekos ikrai.

MARINUOTAS PALTUSAS          18
Fermentuotose svarainių sultyse marinuotas paltusas, obuolių ir krapų šerbetas, jazminų acte marinuoti obuoliai, kalendrų ir čili aliejaus padažas.

BARAVYKŲ VIRTINUKAI          16
Naminiai virtinukai, įdaryti rudaisiais pievagrybiais, intensyvus grybų sultinys, baravykų aliejus.

JAUTIENOS KAPOTINIS          15
45 d. brandinta jautiena, kepti valgomieji danteniai, grybų ponzu, rūkytas aliejus. Greta – ruginis traškutis ir juodintų česnakų emulsija.

K A R Š T I E J I   P A T I E K A L A I

KEPTA ANTIES KRŪTINĖLĖ          32
Sultinga antis, morkų tartaletė su moliūgų tekstūra, vytinti bei virti geltonieji burokėliai ir pistacijų kremas. Pagardinta morkų sulčių ir svarainių vyno padažu.

PALTUSO FILĖ          29
Tvariai žvejojamas paltusas iš Islandijos, virtas lapinis kopūstas, „confit“ česnakų košė ir petražolių bei žuvies sultinio padažas.

D E S E R T A I

OBUOLIŲ SPURGOS          12
Traškiai minkšta pasukų tešla, cinamono cukrus, kreminis obuolių įdaras, lauro lapų ledai ir subtilus lauro lapų aliejus.

JUODŲJŲ SERBENTŲ DESERTAS          12
Serbentų šerbetas, sluoksniuotas su tonka pupelių ledais, vytintais ir kinrožių sirupe mirkytais burokėliais, jogurto putėsiu bei burokėlių sulčių ir pelargonijų padažu.

 

DEGUSTACINĖ VAKARIENĖ - 70€ asmeniui

 

Sekmadieniais - tik vėlyvieji pusryčiai

SUMUŠTINIS SU MATJES SILKE IR BUROKĖLIAIS     14

KIAUŠINIAI MARŠKINĖLIUOSE     16
Sūdytas upėtakis | Hokaido duonelė | Porų padažas

PLAKTA KIAUŠINIENĖ     14
Sourdough skrebutis | Grybai

KEPTI VARŠKĖČIAI     12
Grietinė | Avietės

ŽAGARĖLIAI     8
Kiaušinių likeris | Svarainiai