Apie fabrikėlį

Meniu kuriamas atsižvelgiant į sezoniškumą bei produktų kilmę. Virtuvėje dominuoja vietinė produkcija, todėl svečiai ragaudami patiekalus turi galimybę ne tik nusikelti į įvairius Lietuvos kraštelius, bet ir pajausti sezoninius ingredientus.

Sezoniška
Artima
Tvaru
rabarbarai

Kruopščiai atrinkti ingredientai

Šviežios ir lietuviškos ūkininkų gėrybės – mūsų vienintelis pasirinkimas.

Fabrikėlyje kurti šiuolaikinę virtuvę mums padeda partneriai – Lietuvos ūkininkai, iš kurių 60% plėtoja ekologinius ūkius.

Kūrybiška komanda

Mes norime, kad maistą pamiltumėte iš naujo: atrastumėte lietuviškus produktus, sužinotumėte jų vertę, prisimintumėte senus skonių derinius, kuriuos mes pateikiame naujai.